Arran Granollers

Arran Granollers

dilluns, 19 de desembre del 2011

Pujada desorbitada del preu de la T-10. Digues prou!

Aquesta tarda del 19 de desembre l'ATM aprovarà la pujada de tarifes del transport públic impulsada per l'executiu de CiU. Tot en el procediment que s'ha convertit en normal per desgràcia: de forma poc transparent i participativa. A la T-10 (tarifa més utilitzada) es preveu un augment per sobre del 10%! Des de l'any de creació de la T-10, al 2001, aquesta ha augmentat el seu preu fins a un 55% enfront un 30% d'inflació... SE'NS PIXEN A SOBRE i diuen que plou!

Aquest maldecap més juga tan sols en contra nostre, joves i persones treballadores en general, a qui dia rere dia ens obliguen a pagar la seva crisi. Òbviament, a banda d'aquesta nova dificultat econòmica que ens obliguen a afrontar, és precís no oblidar la desincentivació a l'ús dels transport públic que suposa aquest fet. Fet que empeny encara més la degradació ecològica a la que els capitalistes sotmeten continuament el nostre entorn i les nostres vides.  

Des de l'AJG animem a tota persona, joves especialment que són usuaries tant del transport públic com de la precarietat econòmica, a mostrar el seu descontent, a reaccionar, organitzar-se i lluitar pels seus drets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada