Arran Granollers

Arran Granollers

diumenge, 20 d’octubre del 2013

24 d'octubre a Granollers: #LesPensionsNoEsToquen

Una vegada més ens trobem que el govern del PP ataca les pensions arguïnt una insostenibilitat que només comparteixen amb els experts nomenats a dit per aquesta finalitat. 

El resultat d’aquest nou atracament suposa passar de “les pensions com a dret” a “les pensions com a negoci”, introduïnt l’anomenat Factor de sostenibilitat en funció de l’esperança de vida de la població i eliminant, tanmateix, la revalorització automàtica de la pensió a percebre, que sempre estarà per sota de l’IPC anual.

Amb això aconsegueixen fer minvar els diners que percebem després d’una vida de treball amb la finalitat de que banquers i especuladors omplin les seves arques a través de la creació de plans privats de pensions.

Per tot això:
-Dissabte 19 d'octubre a les 18:30h xerrada a l'Anònims (C Ricomà, 57): "Ofensiva contra les pensions. Un nou atac a la classe treballadora catalana" amb Àlex Tisminetzky (advocat laborista del Col·lectiu Ronda) i Maria Duñach (membre de la comissió de jubilats i pensionistes de Mollet).

-Dijous 24 d'octubre a les 18h a la Porxada (Granollers): Concentració "Ens roben les pensions. Ens roben el que és de tots. Unifiquem les lluites!"

Convoquen: Cooperativa Integral Catalana (NAL Granollers), Assemblea Llibertària, CNT, CGT, l’Esquerda, CUP Granollers, Arran Granollers.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada