Arran Granollers

Arran Granollers

divendres, 6 de setembre del 2013

10 de setembre a Granollers: Independència per canviar-ho TOT!

Aquest dimarts 10 de setembre, com a acte previ a la Diada Nacional de Catalunya, l'Esquerra Independentista de Granollers (CUP, ARRAN i l'Esquerda), presentarem la campanya nacional "Independència per canviar-ho TOT".
Hi haurà projecció de vídeos, lectura del manifest, intervencions musicals i altres sorpreses que vosaltres mateixos/es descobrireu.

Ara és el moment que el poble prengui el poder i dirigeixi el procés que ens ha de portar a la plena llibertat social i nacional dels Països Catalans. No podem permetre que el regionalisme pactista amb Espanya de CyU ens enredi i ens condueixi a un fals procés sobiranista, ja que aquestes elits governants, sempre al servei del capital, estan disposades a fer un pas enrere si des d'Espanya s'els hi ofereix un pacte que beneficïi la seva butxaca.
És el moment doncs, de que les classes populars comencem a forjar la nova societat que volem, on les persones siguin el centre d'interès i no el capital especulatiu, on no haguem de marxar de casa ni deixar de ser atesos a l'hospital públic per poder salvar la banca que precisament ha provocat aquesta situació.
És l'hora de que canvïi TOT!

Web de la campanya i manifest:
http://www.percanviarhotot.cat/

Us hi esperem!
INDEPENDÈNCIA PER CANVIAR-HO TOT!


Cartell de les convocatòries de l'Esquerra Independentista el mateix 11 de setembre, a part de la Via Catalana:

Cart

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada