Arran Granollers

Arran Granollers

divendres, 7 de juny del 2013

Ja tenim el cartell del REBROT!

ARRAN va fer públic el passat dijous 30 de maig el cartell del Rebrot, l'aplec de joves dels Països Catalans. Després de diverses setmanes d'anunciar de forma gradual les dates, els llocs i algunes de les bandes que hi actuaran, el cartell definitiu ja circula per la xarxa. La dotzena edició del Rebrot, la primera organitzada per ARRAN, tindrà lloc a Sant Celoni (Baix Montseny) els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol.
Els concerts de divendres i dissabte comptaran amb la presència d’algunes de les principals bandes de l’escena musical dels Països Catalans. És el cas dels Obrint Pas, At Versaris, KOP, Orxata, La Carreu i Ebri Knight. A més de tots aquests artistes, l’escenari del Rebrot també tindrà l’honor d’acollir la ronda final de l’Esclat, el concurs de grups joves dels Països Catalans, en què s’enfrontaran les quatre bandes escollides a les rondes prèvies que han tingut lloc en diversos punts del territori durant el mes de maig.
El Rebrot, però, és molt més que un festival musical. Durant els quatre dies que dura l’aplec també s’hi oferiran xerrades, tallers, exposicions, actes polítics, taules rodones i tota mena d’actes que fan del Rebrot, any rere any, un espai de trobada on la lluita i l’intercanvi d’idees i experiències hi té un paper protagonista. Els detalls sobre aquests actes seran anunciats de forma sostinguda en les properes setmanes. També es farà públic aviat el preu de les entrades i abonaments, així com algunes sorpreses més.
URL del cartell: http://goo.gl/uqC55
Podeu mantenir-vos informats de les novetats a través del web del Rebrot www.rebrot.cat i dels canals comunicatius habituals d’ARRAN.
Facebook: Arran Països Catalans
Twitter: @arran_jovent
També podeu visionar els vídeos que s’han anat publicant per anunciar diferents activitats del Rebrot al nostre canal de youtube. Podeu entrar-hi seguint l’enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada