Arran Granollers

Arran Granollers

diumenge, 17 de juny del 2012

10 anys són molts anys


Un cop celebrat i ja recuperats d’aquest 10è aniversari d’Assemblea de Joves de Granollers és un bon moment per fer balanç. Abans de tot, gràcies als qui vau acompanyar-nos en la nostra jornada de celebració. 10 anys són molts anys i una trajectòria difícil a la que, com a totes, no li han faltat els seus alts i baixos; anys en que ni tan sols vam celebrar l’aniversari com avui ho fem malgrat un grup de gent seguís tirant endavant el projecte.

A ells que no van abandonar, als qui venien d’engegar-ho i als qui van venir després a continuar: a tots el nostre agraïment. A tots i totes les joves que han format part de l’AJG aquests anys. Als qui hi han dedicat hores a fer créixer el projecte i han crescut amb ell, als qui en qualsevol moment ens han mostrat el seu suport o tan sols un gest de simpatia en el moment adequat. Fins i tot als que encara estan per venir i especialment als que sempre ens han donat forces per continuar endavant. No és pas un camí fàcil i això ho sabem malgrat ser joves perquè, com diuen, no ensenya el temps sinó la vida. Però tenim a favor la certesa que vivim en un sistema injust que cal trencar i la força categòrica que això ens dóna. I prou lucidesa com per haver-nos adonat que si tu no esculls sobre la teva vida, un altre ho farà per tu pensant en ell. Per això animem a tota persona, joves especialment, a prendre el rumb de les seves vides organitzant-se i lluitant. Perquè sovint en la nostra societat els adults s’omplen la boca malparlant del jovent, i l’AJG és la prova més clara de com d’equivocada i tòpica és aquesta visió dels joves.

Per això, per la nostra terra i la seva gent, continuem engrescats amb la tasca que fa 10 anys uns joves van emprendre. Avui, il·lusionats amb els nous aires que venen amb la confluència de les dues organitzacions juvenils de l’Esquerra Independentista, Maulets i CAJEI. I sempre convençuts que la lluita és l’únic camí.

Per això fa temps vam prendre la humil decisió de no retrocedir.

Gràcies a totes, salut i lluita!
Independència i socialisme!

Assemblea de Joves de Granollers (AJG-CAJEI)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada