Arran Granollers

Arran Granollers

dijous, 26 d’abril del 2012

Properes mobilitzacions

Aquest dissabte que ve dia 28 d'abril, hi ha programats un seguit d'actes en motiu del 1r de maig, jornada de lluita de la classe treballadora, per part de la CGT, CNT, COS i IAC i recolzats per diverses AAVV, la CUP de Granollers, la Coordinadora de l'Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny, l'Ateneu de Granollers, l'Assemblea en defensa dels drets socials i els serveis públics, l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental i EUiA de Granollers.
Així doncs a les 17h. hi haurà una MANIFESTACIÓ que començarà a la plaça de la Corona i acabarà a la plaça Maluquer i Salvador, on a les 18h. hi haurà PARLAMENTS de les organitzacions convocants. La jornada acabarà amb un CONCERT de Juanito Piquete, a les 19h. a la mateixa plaça.


Per altra banda, el mateix dissabte 28, hi ha convocada una CONCENTRACIÓ en defensa del català a les escoles a les 19h. a davant dels ajuntaments del nostre país. Per tant, a Granollers es durà a terme a la Plaça de la Porxada, davant de l'Ajuntament. 

I ja a Barcelona, pel 1r de maig, hi haurà les tradicionals mobilitzacions durant tot el dia, com per exemple la manifestació unitària amb bloc propi de la COS i la Intersindical - CSC, que tindrà lloc a les 12h. a la plaça Universitat. A la tarda, hi ha programada la manifestació unitària anticapitalista, que començarà a les 17:30h. a la mateixa plaça Universitat.


I ja per acabar, la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), que inclou diverses assemblees i sindicats d'estudiants com el SEPC, ha convocat una vaga d'estudiants pel proper dijous 3 de maig contra l'augment de les taxes a les universitats, l'augment de la ràtio d'alumnes a secundària i altres mesures que coincidirà amb la trobada del Banc Central Europeu a Barcelona.

Així doncs us animem a participar a les convocatòries que tindran lloc als nostres carrers, per reclamar els nostres drets com a persones, com a poble i com a classe!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada