Arran Granollers

Arran Granollers

divendres, 1 de juny del 2012

La solidaritat també s’estén al Vallès Oriental i al Baix Montseny


Ahir, 31 de maig, una seixentena de persones es van concentrar a la plaça de l’Ajuntament de Cardedeu. Amb pancartes, l’entrada silenciosa al ple municipal i la lectura de dos manifestos l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny van denunciar l’evident persecució política als moviments socials independentistes i anticapitalistes.
Imatge
Concentració Cardedeu
Imatge
Concentració Cardedeu
Aquesta última setmana s’ha produït una onada de detencions arreu dels Països Catalans. Persones vinculades a diferents moviments socials, especialment de l’esquerra independentista, han entrat a la roda del procés penal en l’intent reiterat, per part del conseller Felip Puig, caps de la policia i els principals mitjans, de criminalitzar tota protesta anticapitalista contra la gestió política de la crisi econòmica, medioambiental i cultural que estem vivint.
Al Vallès Oriental, i concretament a la Garriga, el passat dimecres 30 de maig, en Juanma va ser detingut per la Vaga General del 29-M. Ahir va prendre declaració i ara es troba en llibertat amb càrrecs.
El mateix dijous, a tres quarts de quatre de la tarda més de trenta persones es van concentrar davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers mostrant la solidaritat amb el garriguenc i per rebutjar la repressió de Convergència i Unió.
Imatge
Concentració comissaria mossos Granollers
El passat 1 de Maig, l’Assemblea de Joves i l’Assemblea d’Endavant de Cardedeu, van realitzar una acció de protesta per denunciar les retallades laborals i socials. Va consistir en penjar una pancarta i uns ninots al balcó de l’Ajuntament del poble “perquè són les poques vies que tenim per expressar la nostra oposició”, segons manifesten les dues assemblees. Aquesta setmana, diferents persones d’aquestes organitzacions han rebut notificació de multa de 1500 cada una.
A aquest fets, cal sumar-li la detenció durant més de 50 hores i multes de 3000 euros a dos persones d’organitzacions de l’esquerra independentista del Baix Montseny.
El proper dissabte 2 de juny a les dotze del migdia s’ha convocat una concentració a la porxada de Granollers per seguir denunciant aquests fets i mostrar la convicció que en la lluita per les llibertats nacionals i socials hi ha la sortida a la crisi permanent del sistema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada