Arran Granollers

Arran Granollers

dimecres, 6 de juny del 2012

10è aniversari de l'AJG


L'Assemblea de Joves de Granollers (AJG-CAJEI) celebrem enguany el nostre desè aniversari. 10 anys de lluita juvenil a Granollers, 10 anys creant teixit associatiu, 10 anys lluitant per la independència i el socialisme als Països Catalans. L'AJG continua en peu per combatre les múltiples agressions que encara patim dia a dia com a poble, com a classe i com a persones, però per fer possible aquesta lluita i no deixar apagar la flama que vam encendre, és necessari que el jovent s'impliqui en aquesta lluita, i per això animem a tot el jovent granollerí a sumar-se a l'AJG! Perquè si el present és lluita, el futur és nostre!

Per celebrar el tret de sortida del 10è aniversari, hem organitzat una sèrie d'actes pel proper DIVENDRES 15 DE JUNY.

La jornada començarà amb una tarda de jocs de taula, al Casal Popular l'Esquerda a partir de les 18h. Sota el nom "Trenquem les regles del joc", s'hi podran trobar jocs de tota la vida però amb esperit reivindicatiu, com el Risk dels pobles oprimits, o el Quién és Quién dels corruptes.
També a partir de les 18h. hi haurà una exposició al casal popular amb cartells, fotos, i articles sobre els 10 anys de l'AJG.

A les 20h. començarà el CORREBARS, al mateix casal popular. Hi haurà 5 parades i acabarà al mateix lloc.
Un cop acabat hi haurà SOPAR DE TAPES, a preus populars.

-Sopar + correbars (5 consumicions) = 8 euros.

A les 23h., tindrà lloc l'espectacle "Art en estat punk".

Finalment a les 23:30h. començarà una festa amb PD's locals i de les rodalies a l'Esquerda.


Us hi esperem a totes!!! Festa sí, lluita també!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada