Arran Granollers

Arran Granollers

divendres, 30 de març del 2012

Vaga general a Granollers

Ahir dijous dia 29, Granollers no va ser menys i també es va mobilitzar en motiu de la vaga general. Ja els dies previs, l'agitació als carrers de la ciutat i als polígons industrials va ser ben visible amb pintades i cartells de diversos sindicats anticapitalistes, així com també de diferents organitzacions de l'Esquerra Independentista, tot cridant a participar a la vaga general convocada en contra de la reforma laboral del PP, que dóna via lliure als empresaris per esclavitzar les nostres vides (per si no eren ja prou precàries)  i per tant converteix als treballadors i les treballadores en peces manipulades per les empreses i pel sistema capitalista.



Des de primera hora del matí, l'AJG i el CP l'Esquerda, vam repartir octavetes a treballadores que no havien fet vaga i que estaven dins les botigues i a la gent que passejava pel centre de la ciutat. S'hi podia llegir això:


A les 11h. hi havia convocada una manifestació a la plaça de la Corona que conduïa a la Porxada. La marxa va ser protagonitzada pels sindicats traidors a la classe obrera CCOO i UGT, però més enllà de la participació d'aquests sindicats i de membres de partits polítics components de l'antic tripartit que en estar a l'oposició volen sortir a la fotografia, també hi eren presents una gran quantitat d'alumnes i de professor/es (totes elles vestides amb la ja característica samarreta groga) i persones de diferents col·lectius de l'esquerra anticapitalista granollerina.

Des de l'AJG, no ens cansarem mai de lluitar contra aquest sistema que ens oprimeix com a persones, com a classe i com a poblei contra aquells que fan possible aquesta opressió.

Avui i sempre, la lluita és l'únic camí!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada