Arran Granollers

Arran Granollers

divendres, 23 de març del 2012

29M: VAGA SALVATGE! PLANTEM CARA!

Tot sobre la vaga general als Països Catalans: 

Manifest d'Endavant- OSAN: 
http://www.endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1410&Itemid=1


Manifest de la CAJEI:
http://www.cajei.cat/index.php?pag=&noticia=799 La reforma laboral del PP obre a la CEOE les portes d'un mercat d'esclaus. Amb la contractació i l'acomiadament pràcticament desregulats i desprotegits, ens convertirem en la mà d'obra barata i sense drets que tant somia la patronal. El nostre present i el nostre futur estan en joc. Ens els deixarem destruir sense oposar resistència?
El 29 de març hi ha vaga general, i les excuses per no fer-ne s'esgoten a cada hora. Que ha estat convocada pels sindicats pactistes, que venen els nostres drets per quatre engrunes i una seu ben maca? Doncs convertim el 29 de març en un dia de lluita contra la reforma laboral, contra les retallades, atacant tot allò que fa girar l'engranatge del capitalisme. Si treballem i ens fa por no anar-hi aquell dia, perquè si no ens han acomiadat encara, ho faran demà. Què tenim a perdre si en uns mesos se'ns acaba el contracte i no ens renovaran? I és que amb la reforma laboral és molt més barat contractar un altre precari pels propers 6 mesos que mantenir el mateix. La nova reforma els ho permet tot!
Que no tenim feina? Som moltes les joves que, gràcies a les polítiques financeres i a les successives reformes laborals, no en tenim. Concretament un 40% del jovent dels Països Catalans (un 60% en la franja dels 16 als 19 anys) estem a l'atur o formem part de l'economia submergida, aquella que no cotitza i en la qual no ens empara cap llei. Però això no ens dóna llicència per quedar-nos a casa el 29 de març! Hi ha moltíssimes accions que podem dur a terme en suport a la vaga. Podem no assistir a classe, facilitant que el professorat pugui exercir el seu dret de vaga, podem unir-nos als piquets informatius que es faran a cada barri i poble, contribuint a què les treballadores d'empreses com El Corte Inglés, Mercadona, Caprabo, MediaMarkt o Banco Santander, amenaçades amb l'acomiadament, surtin al carrer a defensar la seva dignitat! Podem fer vaga de consum i evitar aquell dia donar cap benefici a l'Estat, evitant comprar qualsevol cosa i consumint el mínim d'energia possible. Podem assistir a les convocatòries dels sindicats alternatius, que encara resisteixen malgrat l'oblit mediàtic i institucional i que no es venen els nostres drets a la primera de canvi.
Avui encara és possible escollir entre defensar els nostres drets laborals o quedar-nos a casa. Demà, si no lluitem, l'elecció serà entre la cua de l'INEM o l'esclavisme! Perquè l'única manera de recuperar les nostres vides és esgarrapant-les de les mans dels qui ens exploten.


El jovent ja no tenim res a perdre!
El 29 de març, vaga salvatge! Buidem les empreses, ocupem els carrers!

Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada