Arran Granollers

Arran Granollers

diumenge, 9 de març del 2014

Xerrada: Tres generacions en lluita pel dret a l'avortament

Per si no en teníem prou amb la ja “normalitzada i silenciada” desigualtat de gènere que genera el patriarcat i el seu aliat, el capitalisme, cada cop ens anem trobant amb més traves cap al dret a decidir sobre els nostres propis cossos i les nostres pròpies vides en forma de lleis retrògades elaborades per la dreta més rància i espanyolista.
Així doncs, ens trobem amb la contrarreforma de l'avortament, entre d'altres lleis anti-dones, promoguda pel ministre de justícia espanyol, Alberto Ruiz Gallardón. Aquesta contrarreforma ens porta automàticament a l'època franquista, on l'església i l'estat tenien la plena capacitat de decisió en qüestions sobre la dona.
Davant d'aquest gran atac, cal organitzar-nos i fer front a aquesta ofensiva ultracatòlica i conservadora. I cal sentir diferents veus i generacions perquè ens expliquin tot el que s'havia aconseguit i tot el que ens estan prenent.

Per això, des de l'Esquerra Independentista de Granollers (Arran, CUP, l'Esquerda) us convidem a participar a la xerrada que porta per títol “Tres generacions en lluita pel dret a l'avortament”, que farem el proper divendres 14 de març a les 18.30 h al restaurant- llibreria Anònims (c/ Miquel Ricomà, 57), a Granollers.

A la xerrada hi intervindran tres persones representants de tres generacions diferents. Elles són:
Gabriela Serrra (militant feminista i activista de moviments socials)
Núria Ferrandis (activista feminista i ex-membre de l'Esguard i de Catalunya Lliure)
Carlos Moreno (membre de Justa Revolta, col·lectiu antipatriarcal de Sabadell)

Us hi esperem a tots i a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada