Arran Granollers

Arran Granollers

dijous, 12 de setembre del 2013

Crònica presentació campanya "Independència per canviar-ho TOT!"

Avui, 10 de setembre de 2013, l'Esquerra Independentista de Granollers –l'EsquerdaArran i laCUP– ha presentat una campanya que recorre el país sencer i que fa uns dies que camina sota el lema "Independència per canviar-ho TOT". A l’acte hi ha assistit més d’un centenar de persones que han pogut escoltar el manifest de la campanya i visionar, al final de l’acte, un vídeo que ha realitzat la CUP, ARRAN i l’Esquerda de Granollers. Després de l’èxit del vídeo s’ha conclòs l’acte i s’ha cantat els Segadors.

La triple crisi social, nacional i democràtica que viuen els Països Catalans s’ha traduït en l’obertura de nous escenaris polítics. 
Aquests, indefugiblement,  són una oportunitat per a un projecte transformador, però també un risc en tant que poden marginar les nostres propostes polítiques, segrestar aquests nous escenaris i tornar a tancar la porta amb un nou pacte amb l’Estat.
Des de la gent d’esquerres dels Països Catalans, estem impulsant aquesta campanya per tal d’intervenir en aquest nou escenari de cara a poder avançar cap a una ruptura amb els estats espanyol i francès que alhora comporti una profunda transformació social.
Perquè venim de lluny i no ens cansem de repetir que no hi ha alliberament nacional sense alliberament social, i que no hi haurà una veritable INDEPENDÈNCIA mentre continui:
- la CORRUPCIÓ política i extrapolítica  totalment impune al nostre voltant,
- les polítiques neoliberals sobre el dret a l'HABITATGE,
- la privatització de sectors tan vitals com la SANITAT i la precarització dels serveis públics com l'EDUCACIÓ, que pateixen greument les prioritats pressupostàries d'un govern que prefereix seguir pagant els descomunals interessos d'un deute il·legítim,
- i la desmesurada REPRESSIÓ contra la llibertat d'expressió i el legítim dret a discrepar i revelar-se, repressió que ha anat en augment en els últims anys.
Per tot això hem cregut necessari elaborar un vídeo per refrescar-nos la memòria i ser conscients del perquè volem la independència.
No la volem simplement per baixar una bandera i pujar-ne una altra, la volem per canviar-ho TOT.
Perquè volem ser lliures en un poble lliure… volem CANVIAR-HO TOT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada